Spökvandring i ett kyligt Gamla Stan

Peter Segelström Okategoriserade

Då var det dax för vandringar i Gamla stan…Först ut var vårt minsta spöke som drog iväg med sina gäster för vandring i gränderna som idag bjöd på kyla tyckte nog dom va lite väl vita i sina ansikten när vi mötte dom i Kåkbrinken om detta berodde på kyla eller rädsla får vi nog inte veta.

Sen drog Mellanspöket och Storspöket iväg åt två olika håll med 37 av kvällens gäster efter att ha sett varandra lite här och där i staden så avslutade vi båda samtidigt på varsin sida av Tyska Kyrkan…Sedan vandrade vi båda ner för att lämna av gästerna till Restaurangerna för våran uppskattade Spökmiddag… Hur kvällen slutade för matgäster och vandrare förtäljer inte historian men för oss guider så slutade den i vår lokal där lite värme väntade på oss vilket jag uppskattade väldigt mycket

Ps lycka till med projekt arbetet Ds