Oväntat avslut

Majsan Okategoriserade

Fredagskvällen i gamla stan fylldes av tre olika grupper från Stockholm Ghost Walk som var ute på spökvandring. Ännu en härlig kväll där vi strök runt bland gränderna och berättade spännande och hemska historier. I min grupp hade det letat sig in en liten glad tioårig tjej som tyckte det mesta var “mysigt”. Hon var så mysig själv så jag ville ha ett kort på mig och henne när vandringen var över. Tyvärr blev det lite suddigt (kanske för hennes mamma skakade av skräck när hon tog kortet). Efter vi hade sagt Hej Då, kom hon tillbaka och ville ge mig en liten present.

En tandborste.

Japp, hennes mamma var tandläkare och det är väl sånt de bär runt på i sina väskor. Kanske det mest oväntade drickset som någon av oss guider fått.  Men självklart uppskattat!