Så kan det gå

Majsan Okategoriserade

För drygt ett och ett halvt år sedan bokade jag in mig på en spökvandring i Gamla  Stan med Stockholm Ghost walk. Guiden hette Sandra och jag tyckte hon var fantastisk! Hon lotsade skickligt runt oss i ett mörkt och ganska kusligt gamla stan i 90 minuter. Hon berättade allt med en inlevelse som gjorde att man verkligen kände sig delaktig i historierna. Vilken spökguide!! Vilken entusiasm! Vilken härlig tjej!

Konstiga saker kan hända. Förra hösten när jag gick förbi Stockholm Ghost Walks kontor på Tyska Brinken halkade jag på ett bananskal, så i helgen firade jag min ettårsdag som guide på Stockholm Ghost Walk. Så konstigt att Sandra numera är min kollega! Det har varit ett år med vandringar i snöstorm, hällregn, värmeböljor. Den ena aldrig den andra lik. Vandringar där gäster har svimmat, vandringar där man upptäcker att en och annan kunglighet har smugit sig in. Vandringar där gästerna har fått guiden att gapskratta och nästan, nästan komma av sig.

Så vem vet, om du går en spökvandring med oss och sen går förbi kontoret så kanske det ligger ett bananskal utanför…