Spökvandring i maj

Peter Segelström Okategoriserade

Nu har vi kommit in i maj månad. Det börjar bli varmare och ljusare. Vi kör på som vanligt. Många tycker kanske att det är för ljust för att gå spökvandring men det är inga problem. Vår vandring är 80% Stockholms historia så en skrämmande känsla blandat med humor fungerar året runt.

Now the sun is up longer and the tour is not in darkness during the summer. That is no problem. Our tour is 80% the history and mystery of Stockholm so the atmosphere is still there. Join us also on our Södermalm tour among wooden houses, bohemian and culture atmosphere.

Stockholm Ghost Walk

Spökvandring i Gamla Stan

Stockholm Ghost Walk

Spökvandring i Gamla Stan

Stockholm Ghost Walk

Spökvandring i Gamla Stan

Stockholm Ghost Walk

Spökvandring i Gamla Stan

Stockholm Ghost Walk

Spökvandring i Gamla Stan